× O nas Poslanstvo in vizija Novice Kontakt

Roll-bond toplotni prenosnik v akumulatorju za električna vozila

Akumulatorji, ki poganjajo prihodnjo generacijo električnih vozil, zahtevajo sisteme toplotnega upravljanja, ki bodo zagotovili delovanje akumulatorjev v določenem temperaturnem območju, saj baterije proizvajajo toploto zaradi vplivov notranjega upora. Ena od možnosti za doseg učinkovitega hlajenja je namestitev roll-bond hladilne plošče z ustreznimi priključki v akumulator. Dober prenos toplote med baterijami in ploščo v kombinaciji z dobro zasnovano kanalsko strukturo zagotavlja enakomerno porazdelitev temperature po hladilni površini, in posledica tega je dobro delovanje akumulatorja/baterij tudi pri težjih pogojih in podaljšana življenjska doba baterij.

Roll-bond toplotni prenosnik v dizelskih vozilih

Električni turbo polnilniki bodo zmanjšali emisije NOx in hkrati ohranili ekonomičnost porabe goriva v avtomobilu. Prav tako bodo zmanjšali »turbo lag«. Za njihovo napajanje se bo uporabila 48V baterija. Zaradi visoke zmogljivosti zahtevajo učinkovito hlajenje, ki ga je mogoče doseči z dobro zasnovano hladilno ploščo roll-bond.

Prenesite naš letak

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD SODELOVANJA Z NAMI?

Rešitve po meri

Znižanje teže akumulatorja/baterije

Boljšo izkoriščenost prostora

Visoko kvaliteto

Odprtost za partnerstvo na področju raziskav in razvoja

Zanesljivost

NAŠI KUPCI O NAS

»Rad bi izrazil mojo zahvalo za vašo podporo, ki ste jo izkazali v procesu razvoja projekta TX. Dobavitelji, ki so izkazali strokovno in odzivno podporo na način, kot ste to storili vi, so bili ključni za uspeh zahtevnega projekta.«

Izboljšajte življenjsko dobo akumulatorja/baterije s toplotnim prenosnikom narejenim po meri.

Naši partnerji

Zadnje novice

Vse novice...